sobota 26. března 2011

Připínací penis - opravdu jen pro lesbičky?


Připínací penis může mít jen jedno použití - pro dvě holky, které si to chtějí rozdat, že? Opak je pravdou! Tato erotická pomůcka má spousty využití pro spousty skupin lidí - možná se tam najdete i vy.

Na úvodním obrázku je Sada - 3 připínací penisy.

Ženy v mužské roli

Překvapivě veliké množství mužů má zajímavou erotickou představu - převtělit se na chvíli do ženské role a nechat se od své partnerky "ošukat". S připínacím penisem je to hračka.

Tato touha není jen čistě psychická. Při styku pochází i k přímé masáži pánské prostaty, která zvyšuje požitek z orgasmu a při stimulaci dodává slastné pocity.

Problémy s erekcí

Pokud má muž problémy s erekcí, může připínací penis použít jako náhradu. Protože je připevněný přesně na místě toho skutečného, je pro oba partnery pocit ze sexu stejný. Samozřejmě pro muže se jedná spíše jen o pocit. Zato žena si užívá naplno.

Druhý penis se vždy hodí

Hodí. Zvlášť pokud má partnerka ráda i anální sex. Upevňovací řemínky nabízejí prostor pro skutečný penis, který se prostrčí pod umělým. Poté již záleží jen na poloze kam půjde který penis.

Nezapomínejme na holky 

Dvě holky v posteli. Žádný penis. Připínací dodá přesně to co chybí. Velmi oblíbená pomůcka pro lesbičky!


Jak je vidět, tato erotická pomůcka přinese do vaší ložnice nové vlny vzrušení a pořádnou změnu. Podívejte se na připínací penisy - určitě si vyberete.