pátek 8. dubna 2011

Vakuové pumpy - průvodce jednotlivými druhy

Vakuové pumpy se liší jak podle pohlaví, tak i podle použití - na které místo na těle se používá. Poddívejme se na jednotlivé druhy.

Vakuové pumpy pro ženy

Pumpy pro ženy nabízejí více variant než pánské verze. Podívejme se.

Pumpy na prsa

Tento typ pumpy má veliké košíčky, do kterých se vejde celé prso. Po vytvoření podtlaku jsou citlivější nejen bradavky, ale o okolí. Občas se ke košíčkům připojují vibrační vajíčka, které stimulují naběhlé bradavky.

Pumpy na bradavky

Vysávají pouze bradavky. Velmi lehce použitelné a u žen oblíbené. Oproti pump na prsa zvýší citlivost pouze bradavek - vibrace jsou řešeny pomocí vibračních kolíků. Ty jsou zpravidla napájeny hodinkovými bateriemi.

Pumpy na vagínu

Poslední kategorií pro ženy je nejčastější - pumpování vagíny. Při vytvoření podtlaku působí jak na klitoris, tak i na stydké pysky. Stávají se citlivější. Erotické hrátky, použití vibrátoru nebo sex je mnohem intenzivnější a přináší největší potěšení. U tohoto druhu pump se často setkáváme i s vibracemi, které stimulují po dobu nasazení pumpy.


Vakuové pumpy pro muže

Pumpy na penis

Vakuové pumpy pro muže se připevňují přímo na penis. Zvětší jeho průměr, prodlouží délku a výrazně zvýší citlivost. Jsou velikým pomocníkem při poruchách erekce. Tento typ pump je bez vibrací - ke stimulaci dochází až po sundání pumpy.

Případně se můžeme u mužů setkat i s vakuovými sadami. Sada obsahuje nástavce více velikostí a jsou použitelné na kterémkoliv eroticky vzrušivém místečku na těle.