pátek 8. dubna 2011

Venušiny kuličky - jak vlastně fungují



Venušiny kuličky jsou oblíbenou erotickou hračkou mnoha žen. Nabízejí příjemné vibrace, i když nepotřebují baterie - jak je to vlastně možné?

Vibrace bez baterií

Venušiny kuličky vibrují   vždy, když jste v pohybu. Proto se velmi často používají při sportu, případně při domácích pracích. Mohou za to mechanické vibrace.

Venušiny kuličky jsou dvojité. Vnější obal je dutý - je to v podstatě jen schránka. Uvnitř jsou plné kuličky. Ty jsou těžší, zpravidla z kovu.

Při každém pohybu vnitřní kuličky narážejí na obal a rozvibrovávají je. Díky tomu nepotřebují baterie ani žádnou údržbu.

Na co si dát pozor

Levnější modely - řádově do 200 Kč - tímto ovšem trpí. Nejsou kvalitně provedeny a do vnitřní duté kuličky se může dostat voda. Ta způsobuje korozi vnitřní kovové kuličky, případně se zde hromadí špína. Pokud se poté během používání dostane do vás (do vagíny) je na problémy zaděláno.

Proto se vyplatí vždy používat pouze kvalitní kuličky - šetřit a kupovat levné modely za 150 Kč opravdu nemá smysl. Nad 300 Kč jsou naprosto bezproblémové.