pátek 8. dubna 2011

Vibrátory Lelo - kvalita ze Švédska


Lelo je švédská značka kvalitních vibrátorů - jak ženských tak i pánských. Vynikají svým zpracováním i funkcemi, které nabízejí. Podívejme se na ně podrobněji.

Kvalitní materiál

Na povrch vibrátorů jsou vybrány jen ty nejkvalitnější materiály. V současnosti se zde řadí především klinický silikon a CyberSkin. Na dotek je velmi hebký, snad až sametově hebký. Lze používat společně s naprosto jakýmkoliv lubrikačním gelem na vodní bázi. Navíc se velmi snad omývá a vydrží velmi dlouho.

Vibrace

Vždy jsou regulovatelné. Můžete si tak nastavit úroveň, která vám bude nejpříjemnější. Jemné vibrování na začátek a silnější vibrace na konec pro pořádnou jízdu.

Pulzní programy

Pulzní programy  je v podstatě přerušování vibrací. Případně jejich postupné zesilování a zeslabování. Použití erotické pomůcky je tak mnohem barvitější a vzrušivější.

Spousta verzí

Lelo nevyrábí pouze klasické vibrátory. V nabídce se nacházejí kousky se zploštělou hlavičkou na klitoris, výstupkem na klitoris, anální vibrátory, vibrační vajíčka a spousty a spousty dalších druhů. Ostatně podívejte se sami do kategorie Lelo vibrátory. Určitě si vyberete kousek přesně pro vás.